Maak je ambities waar

We keep you happy and futureproof
De perfecte job neerzetten. En tegelijk je eigen ambities waarmaken. De consultants van Immune-IT weten heel goed wat ze willen. Heb jij ook die spirit? En weet je waar jouw uitdagingen liggen? Dan zoeken wij daar dé opdracht, opleiding en groeimogelijkheden bij.

Wij maken het mogelijk
Wanneer werk je op de top van jouw kunnen? Als je doet waar je goed in bent en je daar happy bij voelt. Als je jezelf kunt blijven ontwikkelen. En wanneer je zelf kunt bepalen hoe jouw nieuwe uitdaging eruitziet. Vanzelfsprekend bij een opdrachtgever die bij jou past. En met een gezonde balans tussen werk en privé. Topics waar Immune-IT zich sterk voor maakt. Wij scheppen de voorwaarden die jou uitdagen en ondersteunen om je continu te ontwikkelen.

Futureproof
Met inspiratie, opleidingen en events helpen we onze consultants om verder te komen. Hier en nu. Maar ook daar en straks. Want onze klanten én consultants in een snel veranderend IT-landschap futureproof maken en houden, dat is onze missie. De jouwe ook?

Kom jij ons versterken?
Heb je ervaring als consultant in de IT en ben je gedreven om het verschil te maken? Deins je er niet voor terug om initiatief te nemen in een organisatie waar het draait om het verder helpen van de klant? En ben je prettig rechtdoorzee? Kijk, dat horen we graag. Want Immune-IT groeit en voor types zoals jij hebben we altijd wel een vacature. Staat je droombaan er niet tussen? Bel ons dan gewoon even op 0497 90 71 69