Events van Immune-IT

Laat je inspireren
Vandaag hot, morgen al achterhaald. Zo gaat het in de IT. Gelukkig ben jij up-to-date. En wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Van online cursussen tot ingeplande trainingen, we doen zoveel mogelijk aan knowledge sharing zodat jij je kennis up to date kan blijven houden. Heb je je zinnen gezet op een specifieke opleiding of een event? Als het in jouw carrièreplan past, is weinig ons te gek.


Van borrel tot pretpark
Hard werken is één. Maar met collega’s relaxen vinden wij zeker zo belangrijk. Daarom organiseren we meetups. Uiteraard zonder verplichtingen, maar wedden dat je er steeds bij bent? Want bij ons is elke bijeenkomst een feest. Van een borrel, pretpark, teambuilding of etentje in de stad tot onze ondertussen beroemde Immune-IT weekends. 

Join the club
We doen natuurlijk niet voor niets zo ons best op al die activiteiten. Dat groepsgevoel, daar gaat het ons om. En je zult zien, het werkt. Onze consultants zitten dan wel verspreid over het land, zij voelen zich verbonden en weten elkaar te vinden. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen met een opdracht. Of gewoon om bij te praten met een drankje in de stad.