Hier staan wij voor

Gelukkig door samen te werken
Interessante uitdagingen bij bedrijven die bij je passen. Boeiende events. Volop groeikansen. En elke dag lekker op tijd thuis omdat je in je eigen regio werkt én omdat wij jouw vrije tijd belangrijk vinden. Bij Immune-IT stellen we het geluk en de ambities van onze consultants centraal. Hoe we dat doen? Door steeds met elkaar in gesprek te blijven. En door precies die opdrachtgevers en projecten te zoeken die met jouw toekomstplannen matchen.


De kracht van samen
Werkplezier als basis van succes: bij Immune-IT werkt het echt zo. Dat plezier zit niet alleen in de juiste uitdagingen. Wij geloven ook in de kracht van samen. Juist doordat onze consultants verspreid over het land werken, is onze community zo uniek. Daarbij organiseren wij veel events om samen te relaxen, te leren, geïnspireerd te raken en successen te vieren.


What you see …
Gewoon dóen. En gewóón doen. Zo werkt het bij ons. De lijnen zijn kort, afspraak is afspraak, en we zijn lekker direct. En dat verwachten we ook van onze consultants en opdrachtgevers. Want alleen zo creëren we oprechte betrokkenheid en aandacht, en koersen we samen af op de beste resultaten.

Jouw toekomst? Jij bepaalt!
Weet jij welke kant je op wilt? Dan stellen wij alles in het werk om je daar te krijgen. Dat doen we door jouw ambities centraal te stellen. En door actie te ondernemen door middel van opleidingen en coaching-on-the-job. Zo zoeken wij uitdagende projecten in de buurt van je woonplaats. En we bieden je volop ontwikkelkansen dankzij onze trainingen en events.

Immune-IT als werkgever
Wat vind je verder bij ons? Een cultuur waarin vrijheid en eigen initiatief centraal staan. Oprechte betrokkenheid. Een no-nonsense-mentaliteit waarin we lekker direct met elkaar communiceren. En een frisse club consultants die allemaal hetzelfde voorop hebben staan: werkplezier en een prima balans tussen werk en privé. Nieuwsgierig? Check onze vacatures. Of kom langs op een van onze meeting events.

ons team

Yannick Osselaer

Unit Manager Belgium

Linde De Leu

Field Manager Belgium

VITO

"Dankzij Immune-IT hebben we onze ontwikkelingen op een gestructureerde manier kunnen testen, waardoor we een veel efficiëntere en stabielere versie van de applicatie konden verkrijgen."

Cipal Schaubroeck

"Immune-IT houdt niet op als het testwerk klaar is, ze helpen proactief om het project tot een goed einde te brengen."

Atos

"Immune-IT heeft zeer goed kennis van onze business en technische omgeving opgenomen. Ze werken bijzonder efficient."